Vauvahoito

Vyöhyketerapiaa voidaan soveltaa myös pienten vauvojen hoitoon. Koulutetun vyöhyketerapeutin antama hoito on turvallista ja hellävaraista, sillä käsittely tapahtuu aina kiireettömästi ja vauvan ehdoilla. Vyöhyketerapiakoulutukseni lisäksi olen opiskellut vauvojen koliikkihoitoa kokeneen vyöhyketerapeutin Anna-Kaarina Lindin oppien mukaisesti.

Koliikin hoidosta on erinomaisia kokemuksia: jo 1-6 hoitokertaa yleensä riittää koliikin poistamiseen helpottamaan vauvan oloa. Ensimmäiset hoidot pyritään antamaan 1-2 päivän välein; sillä teho on silloin parhaimmillaan. Äidille annettavat kotihoito-ohjeet ja mahdollinen ravintoneuvonta saattavat myös rauhoittaa kokonaistilannetta.

Monet haluavat vauvahoidon kotikäyntinä, silä koti on tuttu ympäristö ja kuljetus saattaa aiheuttaa vauvalle lisää stressiä. Nuorin hoitamani vauva on ollut vasta viikon vanha, pieni ja heiveröinen. Keskimäärin olen hoitanut jokaista vauvaa kolme kertaa, mikä on osoittautunut useimmille riittäväksi määräksi. Toisille jo ensimmäinen kerta auttaa. Annan aina mukaan myös kirjalliset kotihoito-ohjeet. Olen huomannut, että lapsille vyöhyketerapiahoito tehoaa nopeammin kuin aikuisille, sillä lapset ovat usein vastaanottavaisempia.

Vastaan mielelläni, mikäli sinulle herää lisää kysymyksiä vauvahoidosta.

Vauvahoito 30 €  noin puolituntia

Kotikäynnit alkaen 10 €