Juhlatila, navetta-galleria Metsätähti Vaaranmäen tilalla

 

Galleria Metsätähti

Saimme tänä kesänä valmiiksi pihapiirissämme sijaitsevan 1800-luvulta peräisin olevan kivinavetan remontin. Navetan alakertaan mahtuu 50 ja yläkertaan 100 henkeä.

Yläkerran kunnostimme jo kolme vuotta sitten. Nyt valmistuneessa alakerrassa sijaitsevassa galleriassa on mahdollista järjestää erilaisia tapahtumia, kuten merkkipäviä tai yritystilaisuuksia. Gallerissa on myytävänä myös tekemiäni käsitöitä, koruja ja tauluja.  Luonto, terveys ja taide ovat lähellä sydäntämme ja tulemme järjestämään galleriassa näihin teemoihin liittyviä tilaisuuksia.

Järjestämme avajaiset Galleria Metsätähdessä lauantaina 22.9.2018 kl 12-16, osoitteessa Kirkontie 560, 59520 Saari kk p. 0504923496.

Avajaistilaisuudessa Värjärikiltan Etelä-Karjalan paikallisryhmä Lappeenrannasta järjestää värjäysnäytöksen, jossa värjätään villalankoja luonnonväreillä padoissa. Tarjolla on myös kakkukahvit. Tervetuloa!

               

Kesäjuhliin soveltuva navetan vintti

Nävetan yläkerta on pelkästään kesäkäytössä. Tila sopii erinomaisesti esimerkiksi kesähäiden, merkkipäivien, perhejuhlien kuin yritystilaisuuksien järjestämistä varten. Ensi kesän tilaisuudet ovat jo varattavissa. Aikoja voi tiedustella puhelimitse p. 0504923496.

Vaaranmäen tila lyhyesti

Idyllinen Vaaranmäen tila sijaitsee Parikkalassa Vaaranmäellä aivan Saaren kirkon ja lintutornin kupeessa. 1700-luvulla perustetun maatilan perinnemaisemissa harjoitetaan maisemanhoitoa. Tilalla on säilynyt ja kunnostettu vanhoja rakennuksia kuten kivinavetta, savusauna, pihamökki, riihi ja latoja.

Tilan maisemanhoito edistää niittykasveja ja palauttaa jo hävinneitä kasveja. Vaaranmäellä on asunut 1800-luvulla kansanparantaja ja niinpä siellä kasvaa edelleen runsaasti rohdoskasveja.

Haluamme vaalia perinteitä ja säilyttää nostalgisen mummolatunnelman. Aikaisempina vuosina  tilalla on voinut käydä katsomassa myös kesälampaita niityllä. Edelleenkin siellä kulkee perinnepolku vanhoja käry- ja lehmipolkuja pitkin.

Irman vyöhyketerapia

Vaaranmäen tilalla tunnelmallisessa pihamökissä toimii myös vuonna 2012 perustettu Irman Vyöhyketerapia.

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltaista kehon, mielen ja tunteitten tasapainottamista. Se käy kaikenikäisille, sillä se on hellävaraista painelua ja hierontaa, jossa ei käytetä voimaa. Hoito aktivoi kehon omia parantavia voimia.

Teen myös kotikäyntejä edullisesti sekä esittelyjä ryhmille.

Tutustu Irman vyöhyketerapian verkkosivuihin ja seuraa meitä myös Facebookissa. Ota rohkeasti yhteyttä!