Hoitokokemuksia

Asiakkaani ovat kaiken ikäsiä, ja he tulevat vyöhyketerapiaan monista eri syistä. Olen saanut paljon palautetta ja vyöhyketerapiahoito on auttanut  muun muassa unettomuuteen, migreeniin, erilaisiin kipuihin, flunssaan, ummetukseen, virtsankarkailuun, poskiontelotulehdukseen ja verenpaineeseen. Olen antanut myös lapsettomuushoitoja ja viimeisin asiakkaani pyysi hoitoa myös synnytysvalmennuksessa. Monet haluavat keskustella hoidon aikana: kuuntelen mielelläni sekä tarvittaessa neuvon terveysasioissa. Olen myös yhteydessä hoitajiin ja lääkäreihin, jos on aihetta.

Palautetta asiakkailta:

Kävin Irman vyöhyketerapiassa niska- ja selkäkipujen takia, jotka johtuivat todennäköisesti stressistä. Hoidon jälkeen oloni oli täysin rentoutunut ja jo ensimmäisen kerran jälkeen tunsin kuinka lämpö ja kevyt energia tulvivat taas kehooni. Koko kehon rentoutuminen sai myös niska- ja hartiakivut katoamaan. – Hanna

 

Kärsin pitkään lievistä astmaoireista ja söin niihin astmalääkkeitä. Aloin käydä säännöllisesti vyöhyketerapiassa ja astmaoireet vähenivät selvästi. Pian sen jälkeen kävin myös lääkärissä, mistä sain yllättäen terveen paperit. – M.H.